Onontdekte wijnen van kleine wijnboeren met Baltazar

baltazarfilm6Bas Houweling & Joost Tendeloo, oprichters van Baltazar geloven in een verjongende en moderne kijk op de huidige wijnwereld. Wat zij missen in het Nederlandse wijnaanbod zijn de onontdekte wijnen van kleine wijnboeren. Daarom hebben ze besloten om zelf naar de wijnboeren te gaan en hen direct te koppelen aan hun klanten in de vorm van een maandelijks wijnabonnement wat zij zelf bij de mensen thuis brengen. Elke maand leveren ze drie wijnen van verschillende wijnboeren samen met een mini-mag waarin je o.a. alle info over de wijnen en wijn- en spijstips vindt. Zij geloven dat ze zo de beste balans hebben gevonden tussen het gemak van thuisbezorgen en de kwaliteit van de wijnboer. Bas & Joost vinden het belangrijk om de hand te schudden van de boer die zelf de druiven plukt. Zo houden ze het persoonlijk en brengen ze de bijzondere verhalen direct van de wijngaard.

WAT KRIJG JE?

Baltazar is een maandelijks wijnabonnement dat bestaat uit drie wijnen die Bas en Joost speciaal samenstellen. Het aanbod ziet er elke maand weer anders uit. Ze werken met kleine wijnboeren waardoor Baltazar vaak de enige is die de wijnen importeert. Ze willen hun leden niet alleen verschillende wijnen laten proeven, maar ze ook echt onderdeel maken van hun avontuur/reis. Daarom leveren ze bij hun wijnen ook mini-mag waarin staat: alle informatie over de wijnen van die maand, het verhaal van de boer en wat je er lekker bij kunt eten. Zit er een wijn in het pakket tussen die erg bevalt dan is die uiteraard na te bestellen via de website. Baltazar zorgt er dus voor dat je altijd lekkere wijn in huis kan hebben die je zelf hebt geproefd en uitgekozen.

vinyardWAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BALTAZAR?

Door direct naar de wijnboer te gaan omzeilen ze de extra marges die normaal gesproken wel worden gerekend door importeurs. Daarnaast is het een online concept waardoor ze geen rekening hoeven te houden met huur van fysieke winkels zoals bijvoorbeeld slijterijen. Hierdoor kunnen ze de prijs van de wijn en het abonnement laag houden. Tevens wordt de wijn thuisbezorgd. Zij leveren de wijn wanneer jou dat het beste uitkomt.

Vanaf 20 maart kan je meer informatie vinden op de website!
De voorverkoop van de eerste Baltazar box zal vanaf dat moment plaatsvinden.

-Persbericht- 

3 Reacties
  1. Hoi Albert, heel scherp. Ik zal de tekst even aanpassen want ze zijn vanaf 20 maart in de lucht. Bedankt voor de oplettendheid.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.