Luxe houten wijnkist en dienblad in één

unnamed (2)
Luxe houten wijnkist en dienblad in één
READY TO SERVEWat op het eerste gezicht een stijlvolle wijnverpakking lijkt, blijkt ook nog eens een handig dienblad. De Tray Chique is een luxe wijnkist voor één fles wijn die je makkelijk meeneemt dankzij het mooi afgewerkte handvat, terwijl de stevige houten verpakking ervoor zorgt dat je fles wijn heel blijft. Eenmaal op de plaats van bestemming tover je de Tray Chique in een paar tellen om tot een mooi houten dienblad om de wijn en bijbehorende hapjes en glazen op te serveren. Een origineel cadeau en perfect voor een heerlijk lange zomeravond of gezellige picknick!

De Tray Chique maakt deel uit van de nieuwe Rackpack Fun Wine Box collectie. Naast de bekende Rackpack Original, een wijnkist die je in een handomdraai kunt omklappen tot een elegant wijnrek, bestaat de collectie uit de Robox (een wijnkist en houten robot in één), de Say Cheese (een wijnkist voor twee flessen waarbij de deksel tevens een robuust kaasplateau vormt), de Wine Light (een wijnkist die je eenvoudig omtovert tot een decoratieve tafellamp) en de Way Cooler (een luxe houten kist die tevens is te gebruiken als wijnkoeler). Alle Rackpack Fun Wine Box varianten zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen (FSC hout).

Over Rackpack
Achter de slimme ontwerpen van Rackpack zitten vier Amsterdamse industrieel ontwerpers/ondernemers die hun krachten gebundeld hebben in KnowIdea. Tom Schouten en Douwe Jacobs wonnen met hun bedrijf Flux Furniture al verschillende internationale ondernemers- en designprijzen en hun producten worden in ruim 40 landen verkocht. Lennert van der Laan en Gert Groeneveld ontwerpen en ontwikkelen vanuit hun productontwerpstudio Kiva Kiva producten waarbij technologie en design worden gecombineerd. Na het succes van de Rackpack Original, een wijnkist die je eenvoudig omklapt tot wijnrek, is de Fun Wine Box collectie uitgebreid met vijf nieuwe productinnovaties van Rackpack.

Voor meer informatie: www.rackpack.eu

-Persbericht-

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.