Gastrovino klaar voor de toekomst

2015_11_23_gastrovino_brands-010
We zijn trots te kunnen melden dat de eerste vruchten van een positieve samenwerking tussen Derrick Neleman Wine future en Gastrovino zichtbaar zijn. Op de vraag waar Gastrovino (voor) staat, nu en in de toekomst, zijn we samen op zoek gegaan naar de antwoorden. Neleman heeft met zijn ervaring en adviezen ertoe bijgedragen dat we op dit moment onze nieuwe webshop Gastrovino.nl kunnen presenteren in een vernieuwde huisstijl die modern en toch vertrouwd oogt.

Inspelen op de markt

Met een nieuwe huisstijl én de webshop Gastrovino.nl zetten we twee grote stappen vooruit in een dynamische en snel veranderende markt. Door het samenbrengen van online en offline wijnshoppen kunnen consumenten nu kiezen voor de gezellige en persoonlijke sfeer in een van de 35 fysieke winkels, waar vaak ook delicatessen worden verkocht, of voor makkelijk online wijn bestellen bij een betrouwbare webshop die meteen bij livegang Thuiswinkel waarborg gecertificeerd is. De website biedt tevens inspirerende achtergrondinformatie zoals blog’s, recepten en het verhaal achter elk wijnhuis.

Vertrouwd advies en modern gemak

De fysieke winkels zijn en blijven de basis, de webshop biedt een 24-uurs service met het gemak van gratis thuis of op het werk bezorging vanaf 12 (verschillende!) flessen óf de keuze om de bestelling af te halen in een van de winkels. De nieuwe slogan van Gastrovino is ‘Verwennerij sinds 1932’. Dit geeft de consument het vertrouwen dat hij bij een specialist koopt die nog echt aandacht voor de klant heeft, weet wat service is en grote deskundigheid kent op het gebied van wijn en spijs. Het assortiment van ruim 300 wijnen uit de hele wereld biedt kwaliteit voor de echte wijnliefhebber.

Over Gastrovino

Gastrovino is een samenwerkingsverband van zelfstandige en onafhankelijke ondernemers. Zij kopen al sinds 1932 samen heerlijke wijnen en delicatessen in uit alle delen van de wereld. Hierdoor vind je in onze Gastrovino winkels en onze webwinkel alleen de lekkerste producten. We streven voortdurend naar innovatie en een uiterst zorgvuldig en verantwoord prijsbeleid en selecteren producten op basis van kwaliteit en duurzaamheid.  Je vindt onze winkels verspreid over heel Nederland en nu dus ook op internet.

Over Derrick Neleman

Een echte wijnpionier. Startte 15 jaar geleden met de import van biologische wijn, was de eerste met fairtrade wijn in de Benelux, produceerde de wijndocu Kissed by the grape over biologische wijn, is bedenker en oprichter van By the Grape (beste wijnwinkel 2014) en maakt nu zelf wijn in Valencia.

-Persbericht- 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.