Keep Your Eyes Open For These South-African Wines

intoconnection-BETA

Onderstaande video en tekst hebben we verkregen van Intoconnection. Dit is een wereldwijd platform waar unieke en positieve verhalen van jonge en inspirerende mensen van over de hele wereld verzameld worden. Een van de favoriete wijnbloggers uit Zuid-Afrika heeft een stuk geschreven over de revolutie van wijn in de Zuid-Afrikaanse regio. Het gaat in het bijzonder over de Swartland regio en hij verteld iets over een nieuwe innovatie. Vergeet vooral niet het video fragment te bekijken.

De visie van Intoconnection luidt:

– Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people.-

 

Wine trends South-Africa

It is not the first time these cool South-African guys join us in the show. Previously Jurgen and Craig explained us what the Swartland Revolution is. This time they are here to give us a heads up on what is hot, and what is not, in wine land.

Which wines should we drink and what are the brands for 2015? Kedungu is Jurgens own wine label which he launches this month. Other labels where we should keep our eyes (and mouth) open for are Johan Meyers Pinot Noir made form Elgin fruit, Craig Sheard’s unusual blends called Hemel & Aarde, David Sadie’s most recent Grenache and lastly Mick and Janine Cravin who are experimenting with Stellenbosch fruit.
Enjoy, but drink wisely!

Craig Hawkins

Craig Hawkins is an experienced wine producer from Swartland, South-Africa. He travelled Europe extensively, gathering experience and knowledge on wine production. He has worked for renowned wineries worldwide, such as Lammershoek, but recently he choose to concentrate himself on his own wine label Testalonga.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.